onsdag 14 mars 2012

Tjejkväll

Igårkväll hade jag mys med brudarna, det var med Lino, Eva och Sabina.
Vi surrade och åt Pizza...super trevligt...vilka härliga brudar det är!!!

Min karriär är verkligen på topp just nu jag är så rik på riktiga vänner, har fortfarande kvar alla mina "gamla vänner" och sen så har jag fått massa nya vänner...livet är fantastiskt...kan man bli rikare ?! :)

Ja god hälsa är väl oxå bra att ha...och jag känner mej faktiskt rätt hälsosam just nu..äter inte alltför mycket onyttigt och tränar rätt regelbundet... är ute i den friska luften ofta...det negativa skulle då väl vara alkoholen...men jag kan ju till och med parta utan att dricka alkohol..så så galet är väl inte det heller..hihi.

Sedan är det ju kärleken...hmmm kan man vara lycklig utan kärlek??? kanske inte..men det finns olika sorters kärlek som tur är...har kärlek till min familj och min hund och till mina vänner så klart...det räcker mer än väl..allt annat är väl bonus skulle jag nog tycka.

Så idag blir det ytterligare en dag med massor av kärlek..ska med Sabina och Lino till Piteå och shoppa lite...inte nog med att det är kul att shoppa vi får ju en rolig stund i bilen på väg dit...ojoj vad vi kan surra och dumma oss hihi. Allt blir så himelskt mycket roligare om man gör det med goda vänner.

Imorgon däremot då ska jag vila...det är jobbigt att ligga på topp..behöver verkligen en lugn dag då jag inte behöver känna att jag ska hinna en massa...kanske tom tvätta lite och städa..nu är jag inte hemma så mycket så det blir inte över stökigt...men dammigt definitivt!!!!

ja livet är underbart hihi :)

2 kommentarer:

  1. Kan man bli annat än positiv av att läsa dina inlägg? :) Puss på dig systra mi

    SvaraRadera
  2. åhh gulle dej sötnos, glad om jag kan smitta av mej lite :D

    SvaraRadera