tisdag 14 februari 2012

Alla hjärtansdag <3

Så har den jobbiga dagen passerat, var lite rädd att det verkligen skulle bli en jobbig dag nu när jag efter 18 år helt plötsligt inte har någon att fira med, trodde jag, men så blev det inte.
Jag har ju mina underbara vänner :) så vad kan vara bättre än att få surra med dem och skicka meddelanden till dem, det värmer i hjärtat när man tänker på hur många vänner jag verkligen har, och att så många av dem verkligen är nära och riktigt goa vänner.

Jag har suttit mycket på FB idag och försökt att skicka hjärtan till de som verkligen betyder mycket för mej, kan hända att jag missat nån, vissa har fått sms istället för meddelande på FB, alla finns inte där och endel kollar knappt FB. Ni som är extra speciella vet nog det <3

En dag som denna blir man, med sorg i hjärtat, påmind om dem som inte finns här hos oss och då är det främst pappa och mormor som jag tänker på, känns dock skönt att tänka att de kan hålla varandra sällskap, men man är ju alltid lite ego och önskar att de vara här med oss.

Saknar dej pappa som bara den <3
och mormor du kommer oxå alltid finns i mitt hjärta även om det var längesen vi sågs <3

Så nu har jag fått meddela dem oxå, känns lite bättre nu :)

Sov gott alla söta vänner, hoppas ni alla haft en fin dag <3


2 kommentarer:

  1. Tänker oxå på de som lämnat jordelivet <3 Men d e tur att vi alltid bär me oss dom i våra hjärtan. På så sätt lämnar de aldrig oss.

    SvaraRadera